IP telefonie & sms, eenvoudig

PLANNEN

Geen plan nodig? Begin gratis met Pay-as-you-go

Further beyond
n.unli
  • lokaal telefoonnummer
  • bel onbeperkt naar mobiele telefoons
  • bel onbeperkt naar vaste lijnen
  • 7/7 technische chat-ondersteuning

HARDWARE-OPLOSSINGEN

Koop of huur (weldra)

Echte mensen op internet verifiëren?

Integreer in seconden

Een paar regels codes, wat u dagen van ontwikkeling bespaart

“Beste 2020 zakelijke telefoon- en sms-oplossing”

Uw telecom-expert, gratis en beschikbaar 7/7

Pricing

Bekijk onze nieuwst beltarieven (naast gratis minuten)

Geautomatiseerde sms is 0.09€ wereldwijd

becommerce logo award 2018

Finalist Becommerce Best service, 2018

Hackathon Cyber-Security Tallin, Estland, 2018

%

van mensen beantwoorden telefoontjes of lezen sms, het is natuurlijk.

Krachtige

een functierijk telefoonsysteem voor 5€/mnd, nomado PBX

damn simple

zo eenvoudig om nomado in uw systeem te integreren dank zij de toekomstbestendige API en SDK in verschillende talen

Het team van Nomado maakt VOIP een koud kunstje. Ze hebben zich in 2 dagen meer gerealiseerd dan ik met mijn vorige provider in 6 maanden kon redden. De overstap naar nomado is een no-brainer, zelfs voor meer gecompliceerde instellingen met Asterisk.

Bram

solvajo.com

Probleemloze, betrouwbare en economische telefoondienst met nog meer opties dan het uitvoeren van uw eigen hardware-telefooncentrales. Beter dan Skype en goedkoper dan Proximus..

Krispy Solutions

Everberg, Belgium

Directe telefooninstelling en responsieve ondersteuning. Dat is precies wat nodig was voor een succesvol live radioprogramma. Zeer gewaardeerd!!

Olivier Duroy,

NRJ Radio

Ik ben geïnteresseerd, waar begin ik?

Eerste Registreren om lid te worden nomado platform, u ontvangt dan een welkome e-mail met alle informatie die nodig is om de telefoon te starten. Kom op elk gewenst moment in de chat om onze ondersteuning te ontmoeten die u efficiënt zal begeleiden.

.

Kan het een alternatief zijn voor Skype Pro?

Ja, een beter alternatief volgens onze klanten. nomado biedt verschillende diensten die aangepast zijn aan de behoeften van een zakelijke omgeving van kleine tot middelgrote en grote ondernemingen. U wilt er professioneel uitzien en een echt zakelijk telefoonnummer krijgen dat u naar wens kunt routeren. Een lokaal telefoonnummer is een betere garantie om een ​​markt te betreden en nabijheid te bieden aan uw klanten. Een telefoontje van 2 minuten met Skype naar een Belgische mobiel kost bijvoorbeeld 0,18 €, terwijl het met nomado 0,05 € kost. Bespaar een derde van de kosten! U kunt hier de beltarieven bekijken . Het goede is dat we nu onbeperkte abonnementen aanbieden, zodat u onbeperkt kunt bellen naar een keuze uit landen zoals België, Duitsland, Nederland en de VS (inclusief Canada, Mexico en Puerto Rico).

Ik ben een ontwikkelaar, hoe help je mij?

We zijn ontwikkelaarvriendelijk en kunnen je de beste API voorstellen waar je van kunt dromen met SDK in node.js en PHP voor nu. Dit om VoIP, sms en 2FA met één klik te integreren. Maak een dev-account op my.nomado.eu/join en ontvang 10 € gratis test